BEDRIJFSBEZOEKEN

Bracq Alain & Co organiseert bedrijfsbezoeken voor het personeel zodat zij de kans krijgen om van nabij kennis te maken met producten waarmee zij veel in contact komen op de werkvloer.
Op deze manier zullen zij hun kennis verruimen en beter kunnen inspelen op de uit te voeren werken. Ieder op zijn beurt krijgt hiervoor de gelegenheid.

Bedrijfsbezoek Bette – Dornbracht, Duitsland

De zaakvoerder is samen met één van zijn medewerkers naar het hoofdkantoor van Bette in Duitsland gereisd voor een boeiend bedrijfsbezoek. Bette is specialist voor badobjecten van nobel staal/emaille in de sectoren baden, douchen en wassen. Meer info: www.bette.de Het bedrijfsbezoek bestond uit een korte historiek van de onderneming, een rondleiding in de productiehal en buitengewone prachtige toonzaal. Er werd ook een woordje uitleg gegeven over de installatiemethoden van het sanitair en hun gebruikte materialen. Het was opnieuw een interessante ervaring!

Bedrijfsbezoek Viega – Attendorn, Duitsland

Dit bedrijfsbezoek bij Viega was op uitnodiging van onze groothandel BLANCO Wetteren waarvoor dank.
Het was een heel leerrijke tweedaagse te starten met een workshop waarbij de producten werden voorgesteld waaronder Pexfit Pro en Eco plus samen met hun technische specificaties. Er werd ook uitleg gegeven over vloerverwarming. Vervolgens kon men de praktijkruimte en de toonzaal bezoeken. De volgende dag was er een fabrieksbezoek gepland waarbij men ook de gieterij en de logistiek kon bezichtigen. Door dit bezoek kan men zich een volledig beeld vormen van de werking van Viega en dat komt onze kennis alleen maar ten goede.

Bedrijfsbezoek Remeha – Apeldoorn, Nederland

Remeha brengt warmte en warmwater comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers. Met ruim 400 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa zijn uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.

Remeha HR-ketels waaronder de Remeha Calenta en Remaha Avanta worden volgens de laatste stand der techniek gebouwd op maximale zuinigheid en een zo hoog mogelijk rendement. Tijdens het bedrijfsbezoek in het hoofdkantoor in Apeldoorn heeft de zaakvoerder en 2 medewerkers een interessante rondleiding ter plaatse gekregen zowel in het hoofdkantoor als in de productieruimte. Er was ook een volledige presentatie en opleiding voorzien van het uitgebreide productgamma. Een heel interessante verrijking van onze reeds uitgebreide productkennis! Meer informatie: http://www.remeha.nl

Bedrijfsbezoek Viega – Attendorn, Duitsland

Viega is onze leverancier van persfittingen die wij gebruiken om installaties te verwezenlijken zoals bijvoorbeeld centrale verwarming. Wij gebruiken de persfittingen bij het aansluiten van onder andere ketels, collectoren en dergelijke.
Bracq Alain & Co was reeds overtuigd van de kwaliteit van Viega maar het bezoek van de productiehallen, gieterij en logistiek ter plaatse heeft deze overtuiging opnieuw bevestigd.

“3000 medewerkers en medewerksters wereldwijd. Vooruitstrevend en innovatief. Technologisch aan de top van zowel de productietechniek als de installatietechniek.
Wereldmarktleider in de persfittingtechniek. Meer dan 16.000 producten met toepassingsgebieden van sanitair en verwarming tot industriële installaties en de scheepsbouw. Dat is Viega.”
Meer informatie: www.viega.nl