WATERONTHARDING

Waterontharders, de ideale oplossing voor een woning zonder kalk!

Met een waterontharder geniet u van zacht water in uw hele woning en dit met een zeer zuinig apparaat dat geen elektriciteit nodig heeft! Het is bovendien zeer compact waardoor het gemakkelijk in de berging of zelfs in de keukenkast past.
Het is bekend dat hard water pijpleidingen verstopt en het oplossen van zeep en schoonmaakmiddelen in water bemoeilijkt. Bij water ontharden wordt een techniek gebruikt die de ionen die het water hard maken, in de meeste gevallen calcium en magnesium ionen, verwijdert. Een waterontharder biedt heel wat voordelen. U voelt echt het verschil onder de douche! Uw huid en haar vinden hun natuurlijke zachtheid en souplesse terug. Leidingen blijven als nieuw, boiler, C.V. en huishoudtoestellen gaan veel langer mee en blijven doeltreffend werken. Zacht water doet uw vaat schitteren als nooit tevoren. En ook heel belangrijk, er is geen energieverlies door kalkafzetting.

Ben je een ‘Handige Harry’ en installeer je zelf je sanitaire voorzieningen? Informeer dan naar onze -Doe Het Zelf Pakketten- en laat je bijstaan door een specialist ter zake. Bespaar door zelf je handen uit de mouwen te steken en dit met onze hulp.

DELTA MORAVA – Alles in 1 compacte behuizing met kantelend zoutreservoir

Delta Water Softeners Duplex _NL

De nieuwe Delta Morava waterverzachter

De nieuwe Delta Morava, een nog compactere duplex-ontharder.

De Delta Morava meet 47 cm (B) x 39 cm (D) x 46 cm (H) en is hierdoor de kleinste Duplex-ontharder met dergelijke capaciteit op de markt. Men kan hem zeer gemakkelijk kwijt in een bergruimte, garage, kelder of zelfs in de keukenkast. Een compact toestel met een grote onthardingscapaciteit is niet onbelangrijk in een tijd waar wonen en bouwen steeds kleiner en duurzamer moet.

Een belangrijk voordeel is dat men het deksel niet meer hoeft op te heffen om zout bij te vullen. Men kan eenvoudigweg het zoutreservoir open kantelen. Het reservoir blokkeert in de open positie zodat men de 2 handen vrij heeft om er zout in te gieten. Men kan de Delta Morava dus gerust in een lage kast plaatsen want het deksel optillen om zout bij te vullen is verleden tijd.

Verder is het zoutreservoir zo ontworpen dat er exact 4 zoutblokken in passen. Wie dus liever met de handige en vooral veel lichtere zoutblokken werkt kan deze zeker in de Delta Morava kwijt. Een ander groot pluspunt is dat het zoutreservoir uitneembaar is, wat heel handig is wanneer men het zoutreservoir wil reinigen. Kortom, de nieuwe Delta Morava is de meest gebruiksvriendelijke en compacte duplex-ontharder in zijn soort en werkt, net zoals alle andere Delta waterverzachter zonder elektriciteit.

CALC-TECH werkt met behulp van een magnetisch veld om uw water te ontkalken.

Technische productinformatie

Rond de waterleiding worden spoelen gewikkeld die een magnetisch veld opwekken.

De vorming en opbouw van kalksteenstructuren wordt belet als water door een magnetisch veld stroomt.

Die kleine onsamenhangende kalkdeeltjes worden door de waterstroom weggespoeld en er kan dus geen kalkaanslag meer optreden.

CALC-TECH tast de waterkwaliteit niet aan omdat er geen zouten of chemicaliën worden gebruikt.
Er zijn ook geen extra kosten zoals aankoop van zout, onderhoudskosten,…