CASCADE

“Ideaal voor toepassingen in cascade”
Voor wie op zoek is naar een compacte ketel met een groot vermogen ontwikkelde Remeha de Quinta Pro 45/65/90/115: ongeacht het geleverde vermogen, zijn de afmetingen opvallend klein: 75 cm hoog, 50 cm breed en 50 cm diep.

Compacte, modulerende hoog rendement condenserende gaswandketels die slechts weinig ruimte vragen maar tegelijkertijd wel capaciteiten van ruim 40 tot meer dan 100 kW kunnen leveren, is op zijn minst erg indrukwekkend te noemen! Doordat de vertrouwde gietaluminium warmtewisselaar – het hart van de ketels – uiterst compact en licht van gewicht is, wordt het vinden van een opstelplaats geen probleem. Bovendien kunnen ze dankzij het geringe geluidsniveau in vrijwel elke ruimte worden opgesteld.

Een pasklaar systeem
Als geen ander biedt de Remeha Quinta Pro alle voordelen die u van een centraal verwarmingssysteem mag verwachten. Een breed assortiment aan accessoires (zoals modulerende regelaars en boilers) staat daar borg voor. Combineert u deze ketels in een zogenaamde cascadeopstelling dan verwarmen zij even gemakkelijk ook een uit de kluiten gewassen pand.

Hoogwaardige regeltechniek
Remeha heeft de Quinta Pro voorzien van de allernieuwste regeltechniek en een fraai modern design. Bovendien bevat het toestel tal van features die bijdragen tot uw comfortbeleving, zoals de geavanceerde Remeha Comfort Master ketelbesturing, die zich aanpast aan de installatie. Zo staat de Quinta Pro garant voor een betrouwbare warmte- en warmwaterproductie in talloze riante woningen, kantoren en bedrijfspanden.